Workshop Gezonde Voeding

Wil jij gezonder gaan eten, maar weet je niet precies hoe? En zoek je praktische tips en trucs?

Geef je dan op voor de workshop Gezonde Voeding! Dan ervaar je dat gezonde voeding helemaal niet zo ingewikkeld is als het soms lijkt. Zo help ik je om te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt als je eet, en geef ik je allerlei praktische tips en trucs hoe je makkelijk en snel een gezonde maaltijd op tafel zet. Uiteraard blijft het niet bij theorie, maar gaan we samen aan de slag om een heerlijke, gezonde lunch te bereiden.

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Voedingscoach-Witlof-Bieten-Salade

Theorie

In het eerste deel van de workshop Gezonde Voeding (basis) neem ik je mee je lijf in en leg ik je onder andere uit hoe je spijsvertering werkt. Ook ga je begrijpen waarom het beter is om natuurlijke, pure voeding te eten. Verder vertel ik je hoe bepaalde gezondheidsproblemen ontstaan en welke rol voeding en leefstijl daarbij spelen. Voor veel mensen een eye-opener, maar tegelijkertijd ook hoopgevend. Want je kunt de balans in je lijf herstellen met een aangepaste en meer natuurlijke leefstijl en voedingspatroon. Hierdoor heb je zelf mogelijkheden om af te rekenen met vervelende gezondheidsklachten, zoals darmklachten, eczeem of vermoeidheid.

Koken

Natuurlijk blijft het niet alleen bij praten, want na het theorie deel gaan we lekker de keuken in. Je gaat, samen met de andere deelnemers, aan de slag om een aantal heerlijke recepten te bereiden. Met alledaagse, makkelijk verkrijgbare producten en eenvoudige recepten. Zo geef ik je (letterlijk ) een kijkje in de keuken.

Lunch

Als de soep, salades en andere smakelijke hapjes klaar zijn, sluiten we de workshop af met een gezamenlijke lunch. Gezellig napraten en proeven van elkaars gerechten. Zo lekker kan gezonde voeding zijn!

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Orthomoleculair-Persoonlijke-voedingstest-advies-op-maat

Praktisch

De workshop op vrijdag 18 oktober is vol!

De workshop Gezonde Voeding (basis) vindt plaats op vrijdag 18 oktober (10:00-12:30) bij mijn praktijk in Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn. De kosten bedragen € 49,95 p.p. incl btw, workshop, koffie/thee met wat lekkers en zelfbereide, uitgebreide lunch. Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden, werk ik met een select groepje deelnemers van 6-8 personen.

Er staan momenteel geen nieuwe data voor deze workshop gepland. Heb je interesse in de workshop (eventueel met een groepje vriendinnen of collega’s)? Neem dan contact met me op, dan plannen we samen een nieuwe datum.

 

Close