Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Workshop De basis van een natuurlijke leefstijl

Lukt het jou maar niet om goed voor jezelf te zorgen? Vraag je (te) veel van jezelf en blijf je maar door rennen? Ook als dat eigenlijk niet meer zo makkelijk gaat, omdat je al een tijd niet echt lekker in je vel zit? En kies je regelmatig voor een snelle hap, omdat je geen puf meer hebt om te koken? Heb je soms geen idee waarom je altijd maar zo druk bent en je continu opgejaagd voelt?

Je weet best dat dingen anders moeten, maar HOE dan?

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Workshop

  • Zou je graag ontspannen willen genieten van het leven en blaken van energie?
  • Wil je afrekenen met vervelende kwaaltjes zoals eczeem, darmklachten of een opgeblazen buik? En begrijpen waarom je deze klachten krijgt?
  • Wil je de regie over je eetgedrag weer zelf voeren? Zónder dat je hand een eigen leven lijkt te leiden, zodra er een snoeppot in de buurt is? En snappen waardoor dit veroorzaakt wordt?

Workshop

Kom dan naar mijn workshop De basis van een natuurlijke leefstijl!

Als OERsterk Coach begeleid ik mensen naar een natuurlijke leefstijl die past bij het moderne leven. Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je op basis van 4 pijlers (ontspanning, voeding, beweging, mindset) op praktische manier invulling kunt geven aan een gezonde leefstijl die bij jou past. Ik laat je zien hoe belangrijke lichaamsprocessen werken en ook waardoor die tegenwoordig bij veel mensen verstoord raken. We kijken natuurlijk ook naar hoe je dit kunt voorkomen of oplossen.

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Voedingscoach-Oersterk-Verbeter-Vitaliteit-Leefstijlcoach

Een tipje van de sluier: We leven in een te moderne leefomgeving, die eigenlijk helemaal niet bij onze genen past.  Hoe dat zit leg ik je graag uit tijdens de workshop. En ook hoe je hier mee om kunt gaan.

We gaan niet alleen maar met theorie aan de slag, maar de workshop is juist heel praktijk gericht. We brengen je gezondheid in kaart en kijken met welke verbeterpunten je aan de slag wilt gaan. Want misschien wil jij graag wat meer en beter kunnen ontspannen, terwijl iemand anders graag wil meer wil bewegen of gezonder wil eten.

Aan het einde van de workshop heb je een plan, waarmee je de balans van je natuurlijke leefstijl kunt herstellen. En weet je ook hoe je eventuele hobbels kunt tackelen, zodat je plan ook praktisch haalbaar is. Zonder stress en mét plezier! We sluiten de workshop af met een gezonde lunch, zodat we nog even gezellig kunnen napraten.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Workshop-Basis-Natuurlijke-Leefstijl-klein

Praktische info

De workshop “De basis van een natuurlijke leefstijl” vindt plaats op vrijdag 11 september 2020 (10:00-12:30 uur) en wordt gegeven bij Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn. De prijs bedraagt € 79 per persoon incl. btw, workshop, werkboek, koffie/thee met lekkers, lunch en goodiebag. Er is plek voor maximaal 8 personen, de workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

Ja, ik wil graag mee doen aan deze workshop!

Opgeven is helaas niet meer mogelijk. Wil je deze workshop graag volgen? Stuur me dan even een mail, dan kijken we samen de mogelijkheden.

 

 

Close