Werkwijze

Na het maken van een afspraak stuur ik je een intake vragenformulier en voedingsdagboek toe. Deze vormen de basis vormen van ons eerste gesprek. Op basis van jouw verhaal en je klachten kijken we samen wat we kunnen doen om je gezondheid te verbeteren. Door middel van voeding, leefstijl en supplementen activeren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Belangrijk hierbij is dat we kijken naar wat voor jou haalbaar is en wat bij je past.

Aan de hand van het eerste consult schrijf ik, na afloop van ons gesprek, een persoonlijk advies op maat voor je. Het persoonlijk plan bevat voedings- en leefstijladviezen om je klachten aan te pakken. Tijdens de vervolg consulten kijken we samen naar de vooruitgang en passen de behandeling indien nodig aan. Bij korte vragen of onverwachte reacties kun je me altijd tussentijds mailen of bellen.

Hoewel de meeste mensen zich al snel beter voelen, is orthomoleculaire behandeling geen ‘quick fix’. Je lichaam heeft tijd nodig om de verstoringen en klachten op te lossen, ze zijn immers ook niet van de een op de andere dag ontstaan. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik een aantal verschillende programma’s ontwikkeld:

Gesprekken vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Apeldoorn, maar videobellen via WhatsApp/Messenger is ook mogelijk.

Essies-Culinaria-voedingsadvies-Apeldoorn

Close