Verbeter je vitaliteit in 30 dagen

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Wil jij:

  • In januari het jaar beginnen met een nieuwe, frisse start?
  • Je leefstijl en gezondheid verbeteren met kleine stapjes en haalbare doelen?
  • Begeleiding van een voedingcoach die je helpt en motiveert?

Wat zou jij willen verbeteren in je leven? Heb je de conditie van een ouwe krant of kun je maar niet van de chips afblijven? Of lukt het je niet om voldoende te ontspannen of kun je het groeiende zwembandje over je broekrand niet langer negeren?

Kies voor een gezonde leefstijl met Verbeter je vitaliteit in 30 dagen

Geef je dan op voor ‘Verbeter je vitaliteit in 30 dagen’! Daarmee ga je aan de slag om met behulp van de juiste zelfzorg meer balans in je leven te creëren. Iedere week in januari staat met een onderdeel van een gezonde leefstijl centraal: voeding, beweging, ontspanning en mindset. Zo bouwen we samen aan een persoonlijk leefstijlplan dat bij jou past. Daarmee wordt je stapje voor stapje fitter, vitaler én gezonder! Want er is altijd ruimte voor verbetering.

Masterclasses Gezonde Leefstijl

In een besloten Facebook groep kun je wekelijks kijken naar een Masterclass over het onderdeel dat die week centraal staat. Super easy, gewoon thuis wanneer het jou uitkomt! Met behulp van de opdrachten en lesmateriaal ga je aan de slag om je leefstijl te verbeteren. Alle benodigde info, formulieren en opdrachten zijn te vinden in onze besloten groep, waar je ook je vragen kunt stellen.

We starten de eerste week met voeding, zodat jij alle tools in handen hebt om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof. In de Masterclass leg ik je onder andere uit hoe het komt dat we soms zo makkelijk te verleiden zijn om ongezonde voeding te eten, terwijl we best weten dat het niet goed voor ons is. En ook hoe je deze verleidingen kunt tackelen!

Om een vliegende start te maken vindt je gedurende de hele maand januari iedere week een nieuw weekmenu in de groep, inclusief boodschappenlijst.

Wist je dat je darmflora zich in 10-14 dagen aanpast aan een nieuw voedingspatroon?

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Voedingscoach-Oersterk-Verbeter-Vitaliteit-Leefstijlcoach

Iedere week ontvang je een nieuw weekmenu met heerlijke, gezonde recepten!

In de andere weken volgen Masterclasses over beweging, ontspanning en de juiste mindset. Aan het einde van de maand weet jij precies wat je zelf kunt doen om te zorgen voor een juiste balans in je leven en hoe je daarmee je gezondheid en vitaliteit kunt verbeteren.

Inhoud Verbeter je vitaliteit in 30 dagen:

  • Toegang tot besloten Facebook groep
  • 4 x Online Masterclass Gezonde Leefstijl (Voeding, Beweging, Ontspanning, Mindset)
  • 4 weekmenu’s inclusief boodschappenlijst
  • Handige achtergrond informatie, formulieren, tips & tricks voor het behalen van je weekdoelen. Deze zijn te downloaden in de besloten groep.
  • Begeleiding voedingscoach
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen
  • Meetbare resultaten

Kosten: € 120 incl btw. Bij opgave voor 31 december ontvang je gratis het boekje ‘Jouw gids naar een beter leven’ als bonus! Daarmee kun je, in een notendop, alvast lezen waarmee we aan de slag gaan in januari.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Geef je dan snel op voor ‘Verbeter je vitaliteit in 30 dagen’!

* Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen is er beperkt plek in de groep die in januari gaat starten. Wacht dus niet te lang als je hier bij wilt zijn!

Essies-Culinaria-Voedingsoach-Apeldoorn-Verbeter-Vitaliteit-gezondheid-leefstijl

Elkaar motiveren helpt om je doelen te bereiken!

Voor vragen kun je altijd even contact met me opnemen

Deelname formulier Verbeter je vitaliteit in 30 dagen!Deelname Verbeter je vitaliteit in 30 dagen
€ 120,00
Totaal

Close