Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Persoonlijke voedingstest & Advies op maat

Heb je gezondheidsklachten en vraag je je af of je voedingspatroon daarbij een rol speelt? Of heb je al vermoedens dat je reageert op bepaalde voeding, maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is (behalve datgene laten staan)? Wil je je lichaam ondersteunen met gezonde voeding, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Dan herken je vast ook een of meerdere van deze klachten:

  • Vermoeidheid
  • Eczeem
  • Darmklachten
  • Spierklachten
  • Stress

Persoonlijke Voedingstest & Advies op maat

Dan is ‘Persoonlijke voedingstest & Advies op maat’ precies wat je zoekt! In een uitgebreide, eenmalige sessie van 1,5 uur kijken welke gezondheidsproblemen er bij jou spelen. Én natuurlijk ook hoe je die op kunt lossen met behulp van gezonde voeding en leefstijl. Zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt en je je snel weer fit en vitaal voelt en energie voor 10 hebt!

Essies-Culinaria-Persoonlijke-Voedingstest-Apeldoorn-Bij-Barkey

Tijdens ‘Persoonlijke voedingstest & Advies op maat’ bespreken we (op basis van een intakeformulier en voedingsdagboek) welke gezondheidsklachten jouw levensplezier verminderen. Want een opgeblazen buik, vermoeidheid, eczeem of negatieve gemoedstoestand kunnen je het leven aardig zuur maken. En dat is zonde! Naast een uitgebreid orthomoleculair onderzoek naar jouw gezondheidsklachten, maken we tijdens de sessie ook gebruik van de spiertest. Daarmee kunnen we kijken of er bepaalde voedselintoleranties of andere verstoringen spelen. Na afloop krijg je een compleet Persoonlijk Adviesplan per mail, waarmee je zelf aan de slag kunt om af te rekenen met je klachten.

Consult boeken

Consulten op afspraak ingepland. Heb je interesse neem dan contact op via mail of 055-3016647.

Na het maken van je afspraak kun je hier je consult bevestigen middels je inschrijving en betaling. Na ontvangst van je betaling stuur ik je het intakeformulier en voedingsdagboek.

‘Persoonlijke voedingstest & Advies op maat’ vindt plaats in Leefstijlcentrum Bij Barkey  (Apeldoorn).

 

 

Close