Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

OERsterk Coach Call

Misschien herken je dit wel: Je bent lekker op weg met een gezonde leefstijl. Je eet gezond, beweegt regelmatig en je zorgt ook voor voldoende ontspanning. Eigenlijk ga je best lekker, maar toch loop je met vragen rond. Je zou wel eens willen sparren met een professional om even weer de puntjes op de i te zetten. Die maatwerk levert en die inzoomt op jouw situatie en specifieke wensen en vragen. Maar een compleet traject zie je niet zitten, want je bent prima in staat om zelf voor een gezonde basis te zorgen.

Top dat je zo goed bezig bent! Ik help je graag om de puntjes op de i te zetten of je vraagstukken verder in te vullen. Daarvoor is OERsterk Coach Call geschikt!

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-call-2

OERsterk Coach Call

OERsterk Coach Call is een eenmalig consult via telefoon of video. Vooraf stuur ik je een voedingsdagboekje en vragenlijst toe, deze vormen de basis voor ons gesprek. Tijdens OERsterk Coach Call zoomen we helemaal in op jouw lijf, leven en leefstijl. Waar kun je nog bijsturen om het beste uit jezelf te halen? En welke specifieke vragen kan ik voor je beantwoorden, zodat je weer zelfstandig verder kunt?

OERsterk Coach Call is niet geschikt als je last hebt van (chronische) gezondsheidsklachten of nog aan de start staat van het omschakelen naar een preventieve leefstijl. In dat geval kun je beter kiezen voor Food for Health. Daarin begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl die bij jou past en gaan we samen aan de slag om je gezondheidsklachten te verbeteren.

Praktische informatie

Wat: OERsterk Coach Call is een eenmalig consult dat via telefoon of video verbinding plaats vindt.

Wanneer: Na je ‘bestelling’ kan een OERsterk Coach Call in de regel binnen een werkweek plaats vinden.

Kosten: € 79,-

Bijzonderheden: OERsterk Coach Call is bedoeld om samen de puntjes op de i te zetten van jouw gezonde leefstijl. Je ontvangt persoonlijke tips en adviezen die bijdragen aan het ‘finetunen’ van je leefstijl. Er worden geen complete leefstijlplannen of behandeladviezen samengesteld. Daarvoor zijn verschillende trajecten beschikbaar. Door tijdig te zorgen voor een compleet ingevuld voedingsdagboek en vragenlijst haal je het meest uit je OERsterk Coach Call. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor tijdige en volledige aanlevering van gegevens.

Ik wil graag een OERsterk Coach Call boeken!

[mollie-forms id=”1382″]

Close