Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

OERsterk Coach

Op zoek naar een OERsterk Coach in Apeldoorn?

Essies-Culinaria-Esther-OERsterk-Coach-Apeldoorn

Esther met Richard de Leth van OERsterk

Mijn naam is Esther Barkey en als OERsterk Coach laat ik je graag zien wat een preventieve leefstijl voor je kan doen. Ik werk vanuit mijn eigen leefstijlcentrum in Apeldoorn, waar ik mensen begeleid die op zoek zijn naar meer balans in hun hectische leven.

Want onze huidige maatschappij is hectisch en ‘onnatuurlijk’. Onze genen snappen hier maar weinig van. Simpel gezegd komt dat doordat wij nog praktisch gelijk zijn aan de oermens, maar onze leefomgeving is razendsnel veranderd (door de landbouw- en industriĆ«le revolutie). En dat blijft helaas niet zonder gevolgen.

Ben jij de volgende chronisch zieke?

De cijfers liegen er niet om: 9,9 miljoen mensen hebben een chronische ziekte en zo’n 53% van de Nederlanders kampt met overgewicht. Door de chronische stress waar veel mensen last van hebben, krijgen jaarlijks 1 miljoen mensen een burnout. De zorgkosten rijzen inmiddels de pan uit!

Wist je dat 95% van alle ziektes verworven en slechts 5% genetisch zijn? Aan de ene kant is dat een zorgelijke ontwikkeling, maar het geeft ook hoop. Want je kunt zelf van alles doen om je gezondheid op peil te houden!

Is je leven je lief? Leef dan preventief!

Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. En dat is precies waar ik je als OERsterk Coach mee kan helpen! Want een preventieve leefstijl zorgt er voor dat jij de juiste keuzes maakt op het gebied van voeding, ontspanning, beweging en mindset. Als OERsterk Coach neem ik je graag mee op avontuur, waarbij we stapje voor stapje veranderingen doorvoeren. Zo kunnen lichaam en geest rustig wennen aan een nieuwe, gezonde leefstijl.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Wil jij ook leider van je gezondheid worden? Neem dan contact op voor een gratis telefonisch miniconsult met Esther Barkey, OERsterk Coach in Apeldoorn. Dan geef ik je gelijk 3 gratis gezondheids tips die je direct kunt toepassen!

Je kunt hier onder je gratis mini consult aanvragen

    Esther Barkey: OERsterk Coach in Apeldoorn, Beekbergen, Lieren, Ugchelen, Laag-Soeren, Hoog-Soeren, Klarenbeek, Vaassen, Epe, Wenum-Wiessel, Loenen, Eerbeek, Brummen, Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Epse, Wilp, Twello, Beemte-Broekland, Deventer.

    Close