Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Workshop Lief voor je lijf

Workshop over zelfzorg bij chronische pijn

Chronische pijnklachten hebben een grote invloed op je leven. Niet alleen de pijn zelf is bepalend maar ook de bijkomende emoties, frustraties, beperkingen en het gebrek aan energie. Hoe fijn zou het zijn als je zélf iets kan doen om de klachten te verminderen?

Het mooie is, dat kan!

Ingrid Mus van GoedBeterBeest – Tellington TTouch Apeldoorn en ik weten allebei uit eigen ervaring wat de impact is van chronische pijnklachten. Wij kennen echter ook uit eigen ervaring de verlichting van de klachten door zélf het heft in handen te nemen. Door lief te zijn voor ons lijf, is ons lijf lief voor ons. En dat gunnen we jou ook! Daarom hebben wij onze krachten gebundeld en een waardevolle en leerzame workshop voor jou ontwikkeld. We delen graag onze geheimen met je.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Workshop-Lief-voor-je-lijf-2

Tijdens de workshop Lief voor je Lijf wisselen theorie en praktijk elkaar af. Je krijgt niet alleen meer begrip en kennis maar je gaat ook direct praktisch aan de slag. Aan het eind van de dag ga je naar huis met waardevolle kennis, nieuwe vaardigheden, ideeën en een goed gevulde maag.

Ingrid weet alles van Tellington TTouch® en hoe je hierbij, niet alleen bij je dier maar ook bij jezelf, pijnklachten kunt verminderen en balans kunt herstellen. Ik heb ervaren dat je met voeding en leefstijl veel resultaat kunt boeken bij het verminderen van pijnklachten en een gebrek aan energie. Hoe mooi is het dan om deze kennis en vaardigheden te kunnen bundelen?

Accepteer je chronische pijnklachten niet langer, maar ga ze te lijf. Helemaal zelf!

Praktische informatie

Wanneer: Begin 2021 (Wil je op de hoogte blijven, of deze workshop organiseren voor je eigen gezelschap? Stuur dan even een mail)
Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur
Waar: Leefstijlcentrum Bij Barkey, Eendrachtstraat 31 in Apeldoorn
Kosten: € 125,00 inclusief koffie, thee, water en (h)eerlijke lunch

Wie zijn wij?

Esther Barkey-Jansen is OERsterk Coach bij Essies Culinaria. Als leefstijlcoach én ervaringsdeskundige op het gebied van gewrichts-, pijnklachten en vermoeidheid begeleid zij mensen naar een preventieve leefstijl die bijdraagt aan het verminderen van deze klachten. Zij doet dit met behulp van bewezen actieplannen vanuit de OERsterk filosofie. Bij deze methode worden lichaam en geest in balans gebracht met behulp van de leefstijlpijlers ontspanning, voeding, beweging en mind(set). Door leefstijl interventies toe te passen op deze pijlers, wordt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest gestimuleerd. Essies Culinaria biedt workshops, trainingen en begeleiding voor een natuurlijke leefstijl die past bij het moderne leven!

Ingrid Mus-Huijsman is Tellington TTouch® Practitioner bij GoedBeterBeest.
Rustig, deskundig en met compassie begeleid zij mens en dier naar een prettiger leven. Fysieke, mentale en emotionele balans worden hersteld en verbeterd. Technieken van de Tellington TTouch® methode worden hierbij ingezet om lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, blokkades op te heffen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en pijn te verlichten. TTouch® draagt bij aan een groter zelfbewustzijn, een beter concentratie- en leervermogen en een groter algeheel gevoel van welzijn. De gebruikte technieken zijn – zelfs door kinderen – eenvoudig aan te leren en toe te passen. Bij jezelf en bij een ander.

 

 

Close