Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Werk aan je weerstand challenge (7 t/m 11 sept)

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Werk-aan-je-weerstand-challenge-kl

Als we de persconferenties moeten geloven, dan is de ‘corona-toestand’ nog lang niet voorbij. Wat ik mis in de huidige berichtgeving zijn adviezen vanuit de overheid om aan je weerstand te werken. Tenminste.. ik heb ze nog niet horen zeggen dat het nu extra verstandig is om de komende tijd voldoende groenten/fruit te eten en te zorgen voor een goede nachtrust? Jij wel? Wat een gemiste kans, want er is zoveel dat je zelf kunt doen om fit en weerbaar te blijven!

Werk aan je weerstand challenge!

Daarom organiseer ik aankomende week de ‘Werk aan je weerstand challenge!’ Van maandag 7 t/m vrijdag 11 september ontvang je iedere dag een mail met tips en trucs, waarmee je je weerstand kunnen verbeteren. Helemaal GRATIS! Iedere dag staat een ander thema centraal dat onderdeel uitmaakt van een OERsterke leefstijl. We starten aanstaande maandag 7 september met voeding.

Als je mee doet, meld je dan ook aan voor mijn Facebook-groep om extra tips te ontvangen of ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Daar staan een aantal handige extra’s voor je klaar, zodat je lekker van start kunt met een preventieve leefstijl.

Doe je mee? Schrijf je dan hieronder in. Je ontvangt de mails dan automatisch. Ken je familie, vrienden of collega’s voor wie de Werk aan je weerstand week ook interessant is? Stuur ze dan naar deze pagina, zodat ze zich kosteloos kunnen inschrijven. Als bonus ontvangt iedere nieuwe deelnemer mijn E-book ‘3 tips voor het verbeteren van je gezondheidsklachten’.

Close