Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-uit-de-put-klimmen

De afgelopen tijd hebben veel mensen gebruik gemaakt van mijn diensten als OERsterk Coach. Hoewel de gezondheidsklachten verschillend zijn, hebben de verhalen een grote gemene deler. Namelijk dat mensen compleet zijn vastgelopen in de reguliere zorg en dat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd. Wat ze ook proberen, niets lijkt te helpen om hun gezondheid te verbeteren.

Hierdoor ontstaan, naast de lichamelijke klachten, ook mentale uitdagingen. Misschien voel je je moedeloos, omdat je niet gehoord wordt. Of krijg je zoveel stress, dat je klachten hierdoor verergeren. Of verdwijnt langzaam aan de puf om nog actie te ondernemen, want dat heeft toch allemaal geen zin. Soms hoor ik zelfs ‘dat het allemaal niet meer hoeft als het zo moet’. Pijnlijk, vooral als je beseft dat dit meestal vrouwen zijn die nu in de bloei van hun leven zouden moeten zijn. Zo zonde!

Herkenning

Ik herken daar veel in, omdat ik ooit in dezelfde vervelende situatie zat. Inmiddels bruis ik weer van de levensenergie en heb ik afgerekend met mijn chronische klachten. Dat was zeker geen gemakkelijke weg en ook ik kwam de nodige hobbels, diepe dalen en bergen tegen onderweg. Maar als ik het kan, kun jij het ook!

Het zou kunnen dat je nu denkt, ja hoor daar heb je haar weer… Klopt! Ik heb namelijk een missie en dat is om jou te helpen om het heft in eigen hand te nemen. Je te leiden naar de juiste zelfzorg om het zelf herstellend vermogen van je lichaam flink aan te slingeren, waardoor je ZELF in staat bent om je gezondheid en energiepeil te verbeteren. Om een omgekeerd sneeuwbal effect te maken, als je snapt wat ik bedoel.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Wat-kies-jij

Oerbrein

En ik wil je iets meegeven over hoe je brein werkt. Want wat je nu denkt is niet waar. Je zit niet in een uitzichtloze situatie, helemaal onderin een diepe put. Het is je oerbrein die je daar gevangen houdt. Je oerbrein is allergisch voor verandering en doet zijn stinkende best om je te houden waar je nu bent. Het oerbrein kiest altijd voor veiligheid en de comfort zone, ook als dat betekent dat jij daardoor ongelukkig en ongezond blijft. Veiligheid boven alles.. Of toch niet?

Voorbij het einde van je comfort zone liggen je grootste groei mogelijkheden. Als OERsterk Coach heb ik alle tools in huis om jou te helpen om die eerste stappen te zetten. Met bewezen actieplannen stap voor stap je gezondheid verbeteren, om je oerbrein niet compleet over de kling te jagen.

Maar ik ga je echt niet overhalen om klant bij mij te worden. Dat heeft namelijk totaal geen zin, want jij bent de enige die bepaalt hoe je verder wil met je gezondheid.

Wat kies jij?

Ik sta op de rand van jouw put en jij mag zelf kiezen. Wat mag ik jou aanreiken? Een ladder, zodat je zelf weer uit je put kunt klimmen, stapje voor stapje, in je eigen tempo? Of een schep, zodat je zelf je gat nog wat dieper kunt graven?

Dat klinkt misschien hard of grof, maar het is uiteindelijk wel wat het is. Het is alleen bedoeld als wake up call, om jou in de actie stand te zetten! Want JIJ bepaalt en niemand anders. En of je daarbij nu voor mij als coach kiest of een andere weg bewandelt, dan maakt mij niets uit. Ik wil gewoon dat je beseft dat je oerbrein niet altijd het beste met je voor heeft. Dus schop de bastard eens terug in zijn hok en onderneem actie!

Aan jou de keus! Wat wordt het? De ladder of de schep?

En nu?

Nu wordt het tijd om actie te ondernemen en je oerbrein in z’n hok te stoppen! Waar wacht je nog op? Neem contact met me op voor de mogelijkheden, dan zet ik de ladder vast voor je klaar! 😉