Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Vitaily-actie-kl

Hoe gezond je ook leeft, in de moderne maatschappij is het bijna onmogelijk om alle benodigde vitamines en mineralen in optimale hoeveelheden binnen te krijgen. Het is ook iets dat ik terug zie bij mijn eigen cliënten: ik heb nog nooit een bloedtest terug gekregen zonder voedingstekorten (ook niet bij mezelf overigens).

Voedingstekorten ontstaan op 2 manieren:

  • Je eet niet iedere dag optimale voeding. We eten nu eenmaal niet iedere dag verse soep en salade en een gezonde, versbereide avondmaaltijd.
  • Je hebt een grotere behoefte aan voedingsstoffen door het moderne leven: Meer stress, meer prikkels, minder beweging en ontspanning.

Zo ontstaan na verloop van tijd tekorten aan essentiële voedingsstoffen zoals magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, selenium en omega 3 vetzuren. Hierdoor kunnen allerlei sluimerende gezondheidsklachten op treden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten, burn-out of een traag werkende schildklier.

Vitaily

Vitaily bevat alle essentiële aanvullingen om optimaal te kunnen genieten van het leven. In het handige dagzakje vind je 2 pillen en 1 capsule, waardoor je in 6 seconden (en 3 slokken water) aan je gezondheid kunt werken! Hoe handig is dat? Geen rij met potjes meer in je kast, maar gewoon heel overzichtelijk 1 zakje met kwalitatief hoogwaardige supplementen waar alles in zit wat je nodig hebt qua aanvullingen. Ideaal!

Alle voordelen van Vitaily op een rijtje:

  • Versterkt het immuunsysteem
  • Draagt bij aan gezonde hart- en bloedvaten
  • Draagt bij aan een gezonde mentale staat, geheugen en concentratie
  • Geeft genoeg energie en ondersteunt de spierkracht
  • Zorgt voor sterke botten
  • Draagt bij aan je gezichtsvermogen
  • Ondersteunt de schildklier
  • Draagt bij aan een gezonde huid

Ben je al overtuigd? Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Je kunt Vitaily namelijk al bestellen voor minder dan een kop koffie per dag!

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Vitaily-actie-kl

Najaars Actie!

Ik ben zelf echt mega enthousiast Vitaily en de vele gezondheidsvoordelen die het te bieden heeft. Daarom heb ik een toffe actie bedacht. Als je voor 31 december 2020 via mij een jaarabonnement Vitaily afsluit, ben je niet alleen een jaar lang verzekerd van alle essentiële aanvullingen voor je gezondheid. Je krijgt er van mij een OERsterk Journal (t.w.v. € 27,50) én een gratis OERsterk Coach Call (t.w.v. € 79) bij cadeau. Mooier kan ik het niet voor je maken!

* En dan nu de kleine lettertjes: Actie is uitsluitend geldig bij het afsluiten van een jaarabonnement op Vitaily via deze link in de periode t/m 31 december 2020. De Journal wordt je toegezonden nadat je je bestelbevestiging aan mij hebt gemaild. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de gratis OERsterk Coach Call in te plannen en je Journal te versturen. Bestellingen van maand- of kwartaal abonnementen of bestellingen via andere kanalen dan Essies Culinaria komen niet in aanmerking voor deze actie. Verder zijn de Algemene Voorwaarden en AVG van Essies Culinaria van toepassing.

Meer weten of direct bestellen? Dan kan direct op de website van Vitaily

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even onderstaande video. Hierin legt Richard de Leth aan Giel Beelen uit waarom hij juist deze stoffen heeft toegevoegd aan Vitaily. Je komt er dan ook achter waarom deze stoffen, ook voor jou, belangrijk zijn om bij te slikken voor een optimale gezondheid.

Meer weten of direct bestellen? Dan kan op de website van Vitaily 

Mocht je nog vragen hebben of begeleid willen worden door een OERsterk Coach, neem dan gerust even contact met me op. Ik help je graag op weg!