Spiertest

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat je lichaam jou te vertellen heeft?

Met behulp van een spiertest kan ik het voor jou zichtbaar maken! De spiertest is onderdeel uit de kinesiologie, wat letterlijk ‘leer van de beweging’ betekent. Hierbij gaat het niet alleen om beweging in het lichaam, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Juist die brede toepassingsmogelijkheden maakt het voor mij als OERsterk Coach zo’n fantastische methode om te zoeken naar de oorzaak van de oorzaak van jouw gezondheidsklachten. Je meet lichaamssignalen, waarmee je inzichtelijk kunt maken wat zich in lichaam en geest afspeelt en waar je mag bijsturen. Wat het zo uniek maakt is dat de spiertest, zoals ik hem toepas, volledig aansluit bij de OERsterk methode!

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-kinesiologie-spiertest-consult-2

De spiertest biedt uitkomst

Want misschien blijf je maar last houden van eczeem, terwijl je je toch echt al een behoorlijk gezond voedingspatroon hebt. Je komt er maar niet achter waarom het niet over gaat. Totdat uit de spiertest blijkt dat de verstoring zich op een heel ander vlak bevindt. Bijvoorbeeld een verzorgingsproduct waar je niet tegen kunt, een type sportactiviteit die niet bij jou past of een onderdrukte emotie. Als je dat zichtbaar kunt maken, kan ik daarmee ook een leefstijladvies voor je samenstellen dat uniek is. Helemaal samengesteld naar jouw specifieke behoeftes! Je lichaam weet heel goed wat het nodig heeft en kan dit, met behulp van de spiertest, zelf aangeven. Hoe prachtig is dat?

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-kinesiologie-spiertest

Ik gebruik de spiertest tijdens consulten als richtingaanwijzer, zodat we prioriteiten kunnen stellen bij de behandeling. Juist de combinatie van mijn kennis en vaardigheden als OERsterk Coach en wat jouw lichaam aangeeft aan behoeften zorgt voor een prachtige samenwerking. De spiertest is breed inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen die jou versterken of verzwakken, maar ook welke ontspanning interventies voor jou het meest geschikt zijn of aan welke supplementen je lichaam behoefte heeft.

Introductie actie

Via Instagram gaf ik aan dat ik de komende tijd graag een aantal mensen wil behandelen op basis van een spiertest. Omdat dit nieuw is in mijn praktijk, krijgen de eerste 11 aanmeldingen t/m 31 juli 2020 een speciaal introductie tarief. Het gaat hierbij om een verkort consult (van ongeveer een uur) met een beperkt aantal onderwerpen. Indien gewenst kun je zelf 3 voedingsmiddelen meenemen die je graag getest wilt hebben.  Je krijgt de uitslagen en leefstijl adviezen nagezonden per mail. Er zijn inmiddels een aantal aanmeldingen, maar er zijn nog wat plekken beschikbaar.

Heb je interesse in of vragen over de spiertest, neem dan even contact op.

*Update 23-6: Er is veel belangstelling voor de introductie actie, er zijn nog 3 plekjes over. Mocht je hier nog gebruik van willen maken, wacht dan niet te lang. Twijfel je of de spiertest voor jou geschikt is, neem dan even contact met me op.

 

Close