Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Riders Fit & Food

Hey ruiter, hoe zit het eigenlijk met je eigen fitheid?

 • Is je core stability tiptop in orde, zodat je je paard optimaal kunt ondersteunen?
 • Heb je een goede focus én ontspanning, zodat je één bent met je paard tijdens jullie rit of training?

Of ben je al gesloopt als je het hooi hebt aangevuld? Ben je snel buiten adem tijdens je training, omdat je eigen conditie beduidend slechter is dan die van je paard? Of heb je last van vervelende gezondheidskwaaltjes, zodat je überhaupt niet veel aan rijden toe komt? Of vind je het lastig om je goed te concentreren op je parcours, omdat je last hebt van stress?

Misschien herken je dit dan ook wel.. Veel ruiters besteden veel tijd en geld aan het optimaliseren van hun paard. Zo geven ze een uitgebalanceerd menu aan voeding, supplementen of poedertjes en krijgt hun paard regelmatig een ‘onderhoudsbeurt’ van de osteopaat of masseur. Maar wat doe je eigenlijk aan je eigen onderhoud? Ben jij als ruiter wel optimaal fit om goed te kunnen presteren?

Riders Fit & Food

Zie je daar nog ruimte voor verbetering? Dan hebben we iets tofs voor je! Geef je op voor Riders Fit & Food en we stomen je in 6 weken klaar naar een fitte ruiter die energie voor tien heeft en veel beter in balans op haar/zijn paard zit. Bij Riders Fit & Food wordt je begeleid door een personal trainer én een OERsterk Coach. Twee professionals voor de prijs van één, die je helpen om het beste uit jezelf te halen!

Fit

Tijdens Riders Fit & Food krijg je iedere week een groepstraining door personal trainer Ilona Valkenburg van FitYourSelf. Geheel in stijl hebben we een geweldige trainingslocatie voor je geregeld: Paddock Paradise “Stal Gioia” in Eerbeek! Met behulp van diverse trainingsmaterialen en oefeningen geeft Ilona je tips en trucs om je kracht, stabiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Riders-Fit-Food

Food

Natuurlijk blijft het niet bij sporten alleen! Want een fit lichaam heeft ook gezonde bouwstoffen nodig om optimaal te kunnen presteren! Gedurende Riders Fit & Food ontvang je daarom iedere week een weekmenu van OERsterk Coach Esther Barkey van Essies Culinaria. Wist je dat je door middel van gezonde voeding zelf kunt zorgen voor een betere focus en af kunt rekenen met vervelende gezondheidsklachten zoals opgeblazen buik, hoofdpijn of darmklachten? Om het je makkelijk te maken zit je boodschappenlijstje al bij het weekmenu.

rode kool mango salade

Riders Fit & Food op je eigen locatie!

Heb je interesse in Riders Fit & Food, maar zou je dit graag op je eigen training- of pensionstal organiseren? Dat kan! Mail ons dan even, dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden. Voor trainingen op eigen locatie hanteren we een minimum van 6 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via het algemene contactformulier.

Praktische informatie

Riders Fit & Food start op vrijdag 26 juni (mail met 1e weekmenu) en eindigt op maandag 3 augustus (laatste groepstraining + afsluiting).

Riders Fit & Food gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste groep is 6 personen. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met intakeformulier en de factuur. LET OP: je inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige factuurbedrag.

De trainingen vinden plaats op maandag van 19:30-20:30 op Stal Gioia aan de Horsterdijk 5 te Eerbeek. De eerste training is op maandag 29 juni. Bij (te) slecht weer wijken we uit naar Leefstijlcentrum Bij Barkey aan de Eendrachtstraat 31 te Apeldoorn voor een binnen training.

Inhoud Riders Fit & Food:

 • Intake
 • 6 x groepstraining door FitYourSelf (Ilona Valkenburg)
 • 2 x een oefening om thuis/op stal mee aan de slag te gaan
 • Indien gewenst een oefenschema voor thuis
 • 6 x mail met weekmenu, boodschappenlijst en extra gezondheidstips door Essies Culinaria (Esther Barkey)
 • 6 weken lang begeleiding door 2 professionals op het gebied van gezonde leefstijl en personal training
 • Gezellige afsluiting na de laatste groepstraining met evaluatie, een gezonde snack en een goodiebag.

Kosten: € 300 incl btw, 6 x mail met weekmenu incl. boodschappenlijst en gezondheidstips, 6 x groepstraining, professionele begeleiding door een personal trainer en een OERsterk Coach én een gezellige afsluiting met gezonde snacks en een goodiebag.

Ja, ik doe mee aan Riders Fit & Food!


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  janee

  Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief
  janee

  Close