Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Leefstijl preventie voor bedrijven

Wilt u aan de slag met leefstijl preventie binnen uw bedrijf of organisatie?

Vindt u het belangrijk dat:Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Leefstijl-Preventie-voor-Bedrijven

 • U als werkgever zorg draagt voor het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers?
 • Uw medewerkers optimaal kunnen presteren op de werkvloer?
 • U een sociaal werk klimaat kunt bieden binnen uw bedrijf?

Dan help ik u graag! Mijn naam is Esther Barkey en als OERsterk Coach begeleid ik u en uw medewerkers graag naar een gezonde, preventieve leefstijl. Samen zoeken naar welke leefstijl interventies passen binnen uw bedrijf, bedrijfscultuur en medewerkers.

Welvaartziektes zijn tegenwoordig een enorme kostenpost, niet alleen voor de zorg, maar ook voor werkgevers. De cijfers liegen er niet om! Zo krijgen jaarlijks ruim 1 miljoen mensen een burn-out, heeft ruim 53% van alle Nederlanders overgewicht en hebben zo’n 2,5 miljoen mensen last van hart- en vaatziekten. De vraag wanneer u hier als bedrijf mee te maken krijgt is niet of, maar wanneer. Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de invloed die zij kunnen uitoefenen op de gezondheid van hun medewerkers. Tenslotte verblijven mensen een groot deel van hun dag (en leven) op de werkvloer. Het is tijd om het tij te keren en welvaartsziekten terug te dringen. U kunt daar als werkgever een belangrijke schakel in zijn!

Uw winst?

 • Minder ziekteverzuim: Voorkomen is beter dan genezen! Ziekteverzuim brengt vaak hoge kosten met zich mee en de begeleiding van zieke medewerkers kost veel tijd. Buiten dat, als de oorzaak niet wordt aangepakt, blijft het dweilen met de kraan open.
 • Productievere medewerkers: Een uitgebalanceerde leefstijl zorgt voor rust in het hoofd en in het lichaam. Hierdoor kunnen uw medewerkers optimaal presteren en produceren.
 • Sociale verbinding: Als u aandacht besteedt aan leefstijl preventie op de werkvloer zorgt dit voor voor sociale verbinding binnen uw bedrijf en een prettige werksfeer. Uw medewerkers voelen zich vertrouwd en veilig, wat ten gunste komt aan het terug dringen van chronische stress en een tevreden gevoel. Mensen zijn sociale wezens en hebben behoefte aan connectie, ook bij/met hun werkgever.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Leefstijl-Preventie-Bedrijven-Meer-Productiviteit

Leefstijl preventie

Wilt u aan de slag om leefstijl preventie ook binnen uw bedrijf op de kaart te zetten? Mag ik u dan inspireren? In een gratis Coach Call (t.w.v. € 49) geef ik u tips en vertel ik van alles een preventieve, gezonde leefstijl binnen bedrijven. Natuurlijk wil ik u ook helpen bij het integreren van leefstijl interventies op de werkvloer. Zo kan ik een maatwerk traject samenstellen voor uw managementteam, gericht op stress beheersing, meer balans en ontspanning. Maar ook met uw catering partner kijken naar hoe we gezonde alternatieven kunnen aanbieden in uw bedrijfsrestaurant. Indien gewenst kan ik een totaalprogramma (ontspanning, beweging, voeding en mind) samenstellen voor een kwartaal of halfjaar. Of gewoon een inspirerende eenmalige dagworkshop voor u organiseren om uw medewerkers bewust te maken van een gezonde leefstijl, indien gewenst samen met een personal trainer. Kortom, er is van alles mogelijk!

Mag ik u inspireren?

Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

   

   

   

   

   

   

  Essies Culinaria, OERsterk Coach Apeldoorn biedt leefstijl preventie aan voor bedrijven en organisaties in Apeldoorn, Beekbergen, Lieren, Ugchelen, Laag-Soeren, Hoog-Soeren, Klarenbeek, Vaassen, Epe, Wenum-Wiessel, Loenen, Eerbeek, Brummen, Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Epse, Wilp, Twello, Beemte-Broekland, Deventer, Gelderland, Veluwe, Overijssel, Utrecht, Brabant, Drente, Flevoland.

  Close