Voor een Power Story op WendyOnline (het online platform van Wendy van Dijk) werd ik geïnterviewd over mijn gewrichtsklachten en over de weg ik heb afgelegd van uitgebluste patiënt naar OERsterk Coach! En die weg was zeker niet eenvoudig en zonder hobbels. Van op je knieën liggen op het asfalt tot bergwandelen naar een hoogte van 3000 meter in een notendop! Je vindt het hele artikel op WendyOnline hier.

E-book

Naar aanleiding hiervan kreeg ik zoveel reacties en vragen over wat ik heb gedaan aan de gewrichtsklachten waar ik destijds mee kampte. Veel van de verhalen waren heel herkenbaar voor me, er zijn zoveel mensen die last hebben van gewrichtsklachten! Supervervelend en jammer als je leven zo beperkt wordt door je gezondheid. Het maakte ook dat ik me weer levendig voor de geest kon halen hoe het is om onderin die put te zitten en hoe moedeloos ik me destijds voelde. Wanhopig ook, omdat niets leek te helpen en geen arts me verder hielp terwijl ik me superslecht voelde.

Om al die mensen alvast op weg te helpen, heb ik een e-book geschreven met 3 tips om je gezondheidsklachten te verbeteren. Het e-book kun je hier gratis downloaden

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Ebook-mijn-3-beste-tips-om-je-gezondheid-te-verbeteren

Tipje van de sluier: bij gewrichtsklachten is het heel belangrijk dat je zorgt voor de juiste voeding die ervoor zorgt dat je afvalstoffen niet op kunnen hopen. Daarnaast zorgen voldoende slaap én beweging op maat voor een verbetering van gewrichtsklachten. Natuurlijk is iedere persoon anders en zijn adviezen altijd maatwerk, maar met deze tips zul je zeker al verbetering ervaren en minder last van je gewrichtsklachten hebben. En als je dagelijks kampt met pijn, stijve spieren en weinig energie, dan is dat heel prettig.

OERsterk Coach

Ben je op zoek naar een ervaren coach (en ervaringsdeskundige) die je kan helpen om je gewrichtsklachten te verbeteren en samen te werken aan meer energie en minder pijn? Stuur me dan even een mail of vraag een gratis miniconsult aan. Dan leg ik je graag uit wat ik voor je kan betekenen.