Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Gezonde afhaalmaaltijden

‘Ik wil best gezond eten, maar ja.. Geen tijd, geen zin, gedoe bla bla’. Geen nood! Ik ga weer voor jullie koken! Je kunt regelmatig versbereide, gezonde soepen in Apeldoorn komen afhalen. Gezond eten voor een schappelijke prijs, daar knapt een mens van op. Je weerstand ook trouwens en daar doe ik het allemaal voor! Zodat ook jij kunt zeggen #ikdoemeemetleefstijl. Heb je nog geen flauw idee waar deze hashtag over gaat, kijk dan vooral even naar dit pleidooi van Richard de Leth van OERsterk. Als OERsterk Coach sta ik volledig achter zijn boodschap en help ik jou graag op weg naar een gezonde leefstijl! Soep is een prima manier om extra groenten te eten. Mijn advies is altijd om bij 2 maaltijden groenten te eten. Onze soep is altijd vers bereid en vol groenten, vezels, vitaminen en mineralen. Met recht een boost voor je body én mind!

Variatie

Je kunt bij ons 2 soorten soep komen afhalen. De soepen worden gekoeld geleverd in goed afgesloten bakjes. Je kunt dus zelf kiezen of je ze direct ‘s avonds op eet, of bewaart voor je lunch de volgende dag. Of in de vriezer stopt voor als je een keer geen tijd/zin hebt om te koken, ook handig! (Ik zou een voorraadje aanleggen 😉 ). Als OERsterk Coach stimuleer ik altijd om zoveel mogelijk te variëren met je voeding. Om het variëren in groenten extra aantrekkelijk te maken, krijg je korting als je twee verschillende soorten soep kiest.

Alle soepen zijn volledig lactose-, gluten- en suikervrij en bevatten geen E-nummers. Een bakje bevat 450 ml soep.

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Prei-Mosterd-Soep-Afhalen

Soep 26 oktober

Harira soep: Een Marokkaanse smaakbom in je kom! Deze heerlijke, kruidige soep bevat onder andere ui, wortel, bleekselderij, tomaat en kikkererwten. Een breed scala aan groenten, op smaak gebracht met onder andere gember, kurkuma en komijn. Dat wordt smullen! Zo krijg je makkelijk een hoop verschillende groenten binnen, wat zorgt voor vitaminen, mineralen, eiwitten en vezels. De inname van voldoende vezels is essentieel voor een gezonde darmflora. En je darmen, daar ligt de basis van je weerstand!

Prei soep met mosterd: Nog zo’n smaakvolle soep, met prei (je verwacht het niet haha), bleekselderij, knoflook en op smaak gebracht met pittige mosterd. Voor een romige nasmaak voegen we wat plantaardige room toe. Prei bevat vitaminen, mineralen maar vooral veel flavonoïden. Deze stofjes werken onder andere ontstekingsremmend en tegen bacteriën, virussen en schimmels! Lepel lekker door en werk eenvoudig aan je gezondheid! 

Loopt het water je al in de mond? Bestel dan hier onder jouw verse soepen!

Bestellen kan tot zaterdag 24 oktober 20:00. Afhalen kan op maandag 26 oktober tussen 17:30-18:00 op onze eigen locatie Leefstijlcentrum Bij Barkey

Ja, ik wil verse soep bestellen!

Bestellen is helaas niet meer mogelijk

Close