Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Leefstijlcentrum

Mijn praktijk is gevestigd in Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn. Dit is mijn eigen locatie, waar naast ikzelf ook een aantal andere therapeuten actief zijn. De bedoeling daarvan is dat we samen een compleet aanbod aan diensten kunnen bieden, speciaal voor jou! Zodat je alle ‘hulptroepen’ onder een dak vindt, en we de behandelingen op elkaar aan kunnen laten sluiten. Dat levert een prachtige synergie op, waardoor lichaam en geest snel weer in topvorm zijn.

Zo kun je stressklachten bijvoorbeeld goed behandelen met voeding en supplementen, maar misschien wil je ook wel ontspanningstechnieken leren. Of wil je een detox ondersteunen met behulp van complementaire behandelingen. Juist daarom heb ik er voor gekozen om een multifunctioneel Leefstijlcentrum op te zetten. Als soort van baken in de strijd naar betere gezondheid. Er vinden regelmatig trainingen, workshops en lezingen plaats, waarover je hier meer info kunt vinden. Momenteel ben ik op zoek naar partners voor het Leefstijlcentrum

De komende tijd wordt het diensten aanbod verder uitgebreid. Vraag er gerust naar als je interesse hebt. En laat me ook vooral weten welke diensten jij graag zou willen!

Close