Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Kookworkshop Herfstmenu

Ben jij een echte lekkerbek?

Dansen je smaakpapillen alleen bij de gedachte aan heerlijke herfst gerechten?

Hou je van koken, culinair genieten én gezelligheid?

Geef je dan snel op voor mijn Kookworkshop Herfstmenu! We gaan samen aan de slag om een heerlijk herfstmenu te koken. Dat wordt genieten van een verwarmende soep, een geurig stoofpotje, kleurige herfstsalade en natuurlijk een smakelijk dessert om het feest compleet te maken.

Essies-Culinaria-Leefstijlcentrum-Bij-Barkey-Apeldoorn-Kookworkshop-Voedingscoach-Leefstijladvies

Samen genieten

Na de introductie met een drankje, en een kleine appetizer, verdelen we de taken en gaan we samen aan de slag. Waar de een zich stort op het ‘slachten’ van een pompoen, werkt een aantal andere deelnemers aan het samenstellen van een prachtige, smakelijke salade of geurige soep. Als alles klaar is dekken we de tafel feestelijk, om daarna samen te genieten van elkaars kookkunsten.

Na afloop ga je naar huis met een leuke goodiebag, daarin vindt je onder andere alle recepturen van de gerechten die we tijdens de workshop hebben gekookt.

Klinkt jou dat als muziek in de oren? Geef je dan snel op via onderstaande links, want er is beperkt plek (max. 8 personen per workshop)!

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Voedingsadvies-Herfst-Risotto-Pompoen-Paddestoelen_klein

Praktische informatie

Kosten: € 45 p.p. incl workshop, materialen, driegangen diner, drankjes en goodiebag.

VOL! Dinsdag 12 november Kookworkshop Herfstmenu VEGETARISCH (17:00-20:00)

Inschrijven niet meer mogelijk! Donderdag 14 november Kookworkshop Herfstmenu VLEES (17:00-20:00)

Er staan op dit moment nog geen nieuwe kookworkshops gepland. Wil je  met een eigen groepje vriendinnen of collega’s een kookworkshop willen volgen, dat kan! Neem dan even contact met me op om je wensen en ideeën te bespreken.

Close