Vanmiddag heb ik een radio interview gegeven aan RTV Apeldoorn. Hoe leuk is dat! In het interview heb ik uitgelegd wat ik doe als voedingscoach en hoe ik mensen begeleidt naar een natuurlijkere leefstijl. Verder hebben we gesproken over mijn kookworkshops en gaf ik een leefstijl tip. Welke tip dat is kun je hier onder terug luisteren!

Klik op de button om af te spelen:

 

Ik vond het echt superleuk om uit te leggen wat een orthomoleculair voedingsadviseur doet! En vooral ook hoe belangrijk ik het vind dat mensen zelf kennis en vaardigheden ontwikkelen om hun gezondheid te beschermen of te verbeteren. Want dat is echt geen rocket science, maar juist heel praktisch en goed in te passen in je dagelijks leven. Zoals ik ook in het interview aangaf is vaak een stukje bewustwording. Iedere dag maak je zelf tientallen keuzes die je gezondheid opbouwt of afbreekt: Ga ik met de auto of pak ik de fiets? Blijf ik op de bank zitten of ga ik een stuk wandelen in het bos? Eten we vandaag soep en salade of kies ik een kant-en-klaar menu?

Vaak zijn geven juist de kleinste stapjes het grootste effect! Het geeft mij zoveel voldoening en motivatie als ik zie hoe mensen zichzelf verbazen over hoe snel hun klachten verdwijnen als ze kiezen voor een andere aanpak

Verbeter je vitaliteit in 30 dagen

Heb jij al goede voornemens? Wil jij het nieuwe jaar goed beginnenen, wil je fitter en energieker worden en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? In januari 2020 start Verbeter je vitaliteit in 30 dagen! Een compleet programma waarmee je stapje voor stapje bouwt aan een leefstijlplan dat bij jouw past. Iedere week staat een ander thema centraal in mijn besloten Facebook groep en krijg je een online Masterclass, tips and tricks, overzichten én een handig weekmenu. Alle info vindt je hier. De hele maand november kun je nog gebruik maken van een scherpe aanbieding én een bonus ;-).

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Verbeter-Vitaliteit-Voedingscoach-Leefstijlcoach