Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-artikel-depressie-eten-job-werkt-onvz-kl

Net tijdens mijn vakantie werd een artikel gepubliceerd waar ik als voedingsdeskundige aan heb meegewerkt: Je bent wat je eet: een relaxte mind door (de juiste) voeding

In dit artikel, dat is gepubliceerd op job-werkt (een initatief van zorgverzekeraar ONVZ), wordt aandacht besteed aan hoe je met gezonde voeding vitaal kunt blijven. Maar ook hoe je jezelf een depressie kunt eten met ongezonde voeding, dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker hoe duidelijk de relatie tussen leefstijl en (mentaal) welzijn is. Super interessant!

Het complete artikel is te vinden op de website van job-werkt

Leefstijlpreventie voor bedrijven

Juist voor werkgevers ligt daar een mooie kans, de meeste mensen brengen immers een groot deel van hun dagen door op het werk. Door middel van leefstijlpreventie op de werkvloer kunnen werkgevers hun ziekteverzuim verlagen en de prestaties van medewerkers verbeteren. Hoe tof is dat? Het levert vele voordelen voor werkgevers én werknemers op door op het werk tijd en aandacht te besteden aan een preventieve, gezonde leefstijl.  Als OERsterk Coach help ik organisaties graag op weg, hiervoor het ik Leefstijlpreventie voor bedrijven ontwikkeld.

Ben je als werkgever nieuwsgierig naar hoe een preventieve leefstijl in jullie organisatie past? Neem dan contact met me op voor een gratis Coach Call (t.w.v. € 49), dan geef ik je alvast de eerste tips waarmee je direct aan de slag kunt!