Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Gratis mini consult

Herken je (sommige van) deze klachten?

  • Je bent altijd moe, al voordat de dag goed en wel begonnen is
  • Je hebt snel last van buikpijn of een opgeblazen gevoel
  • Je hebt regelmatig hoofdpijn of last van stijve nek of schouders
  • Je voelt je vaak gestrest en hebt het gevoel dat je altijd aan het rennen bent

Ondanks dat je al een tijdje last hebt van deze klacht(en), blijf je maar gewoon doorgaan met je dagelijkse dingen. Maar eigenlijk weet je heel goed dat er dingen moeten veranderen. Maar wat dan? En hoe dan?

Ik kan je daarbij helpen!

Gratis Mini consult

Iedere maand stel ik 3 plekken beschikbaar voor een gratis mini consult. Om te kijken of jij je prettig voelt bij mijn werkwijze, gewoon via de telefoon of videoverbinding. Tijdens dit gesprek bespreken we kort je klachten en geef ik je ook alvast een paar tips mee om zelf aan de slag te gaan. Het gratis consult verplicht je verder tot niets.

Kan ik jou blij maken met een gratis mini consult?

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat ik me goed kan voorbereiden op ons gesprek. Ik neem dan eerst contact met je op om een afspraak te maken en waar nodig naar verduidelijking van je klachten te vragen.

 

Het aanvragen van een mini-consult is inmiddels niet meer mogelijk.

Bekijk je contactmogelijkheden op mijn nieuwe website Feniks Vitaal

Daar help ik je graag verder!

 

Close