Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Food for Health!

Wil jij:

  • Dansend en vol energie door het leven gaan?
  • Weten met welke voeding jij het beste uit jezelf naar boven kunt halen?
  • Afrekenen met gezondheidsklachten die je levensplezier verminderen?
  • De wereld weer vol kleur zien, in plaats van in moedeloos grijs?

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Voedingsadvies-Gezondheid-Leefstijladvies

En herken je jezelf hierin?

Je voelt je al een tijdje niet zo fit. Je doet je best om zo gezond mogelijk te eten en zorgt dat je regelmatig wat beweging en ontspanning krijgt. Toch voel je je een slappe vaatdoek en is alles je teveel. Je bent al blij als je zonder al teveel gedoe je dagelijkse taken hebt volbracht en ploft dan ’s avonds compleet gesloopt op de bank. Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, darm- of huidklachten en je weet dat dit wordt veroorzaakt door je voedings- en leefpatroon. Maar je hebt geen puf om dat ook nog uit te gaan zoeken. Je bent al zo moe…

Essies-Culinaria-Apeldoorn-Esther-Barkey-Voedingdeskundige

Food for Health

Ik help je graag om je gezondheidsklachten aan te pakken en een gezonde leefstijl te vinden die bij jou past. Speciaal daarvoor ontwikkelde ik Food for Health! Geen moeilijk gedoe, maar praktische, haalbare stappen zetten en snel resultaat boeken.

Met Food for Health ben je binnen 6-8 weken weer op weg naar die kleurrijke, energieke persoonlijkheid die je eigenlijk bent. Op basis van een uitgebreid bloedonderzoek, kunnen we in korte tijd serieuze stappen zetten om af te rekenen met de gezondheidsklachten die jouw levensplezier verminderen. Je gaat zelf aan de slag met de adviezen die ik voor je samenstel, maar om de vaart er in te houden zetten we na een aantal weken nog even samen de puntjes op de i. Dit kan in mijn praktijk in Apeldoorn, maar ook telefonisch of online. Net wat bij jou past.

Een intake met een uitgebreid bloedonderzoek is een uitstekend vertrekpunt voor een kort behandeltraject (6-8 weken), omdat hieruit naar voren komt waar de onbalans in je lichaam ligt. Daardoor kunnen we gericht behandelen op bepaalde klachten, waardoor sneller resultaat wordt geboekt. Bij dit bloedonderzoek wordt niet alleen gekeken naar de reguliere bloedwaarden, maar ook naar bijvoorbeeld voedselintoleranties, parasitaire belastingen en tekorten in vitamines en mineralen.

Bloedafname

Er is maar een klein beetje bloed nodig om deze test uit te kunnen voeren. Met behulp van een vingerprik nemen we bloed af om op te sturen. Na 2 tot 3 weken zijn de resultaten bekend en kom je op consult om deze door te nemen. Hierbij wordt gelijk het jouw OERsterk Persoonlijk Actieplan afgestemd, dit is een combinatie van voedingsadvies, leefstijladviezen en suppletie (indien nodig). Daarna spreken we nog een keer af om de voortgang door te nemen en bij te sturen waar nodig.

Hertest

Veel van mijn cliënten zijn zo enthousiast over de restultaten van Food for Health, dat ze vaak na verloop van tijd een hertest willen doen. Enerzijds om te checken of hun klachten zijn verbeterd, maar anderzijds ook om te kijken of er nieuwe aandachtsgebieden zijn of gewoon als ‘preventief onderhoud’. Een hertest is mogelijk tegen gereduceerd tarief, waarbij het uitsluitend gaat om bloedprikken en kort bespreken van de uitslagen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Inhoud Food for Health

De kosten voor Food for Health! zijn als volgt opgebouwd:

  • Drie consulten: Een keer bloedafname en intake, een keer om de resultaten van het bloedonderzoek en je OERsterk Persoonlijk Actieplan (van maar liefst meer dan 20 pagina’s!) door te nemen, een keer om de voortgang door te nemen en puntjes op de i te zetten.
  • Materialen
  • Verzendkosten medische post
  • Laboratorium onderzoek
  • Analyseren resultaten en opstellen OERsterk Persoonlijk Actieplan (voedings-, leefstijl- en suppletie adviezen en verdiepende informatie)

De totale kosten bedragen € 395,- incl btw.

 

Ja, ik wil fit worden met Food for Health!Totaal

Close