Oersterk coach Apeldoorn - Esther Barkey Jansen / Essies Culinaria

Barkey Cycling: Personal Spinning in Apeldoorn

Hoe zou het voor je zijn als:

– Je op een verantwoorde manier weer fit kunt worden?

– Hierbij persoonlijk begeleiding wordt aangeboden in een 1-op-1 Spinning® training?

– Je zo een goede basisconditie op kunt bouwen zonder blessures of overbelasting, maar wel effectief traint?

Barkey-Cycling-Personal-Spinning-Apeldoorn-Instructeur-Peter2

en je je niet druk hoeft te maken:

– Of je je beter voor moet doen dan hoe je je voelt, omdat je eigenlijk het niveau van een groepstraining nog niet aan kunt

– Of je wel op een goede manier conditie aan het opbouwen bent, want onze trainingen worden altijd persoonlijk samengesteld en zijn voor ieder niveau haalbaar

– Zonder dat je het gevoel hebt dat alle ogen op je gericht zijn als beginner, omdat je altijd in je eentje traint onder professionele begeleiding (zonder ‘pottekijkers’)

Kom dan trainen bij Barkey Cycling! Personal Spinning® onder professionele begeleiding van Certified Spinning® Instructor en ervaringsdeskundige Peter Barkey. Hoewel hij tegenwoordig behoorlijk fit en vitaal door het leven gaat, is dat vroeger heel anders geweest. Ooit had hij zwaar overgewicht en maar weinig conditie en energie. Met behulp van spinning (en wielrennen) is hij veranderd in een sportieve, fitte fiets enthousiasteling. Hij weet dus als geen ander hoe het is om vanaf een nulpunt conditie op te bouwen. Maar ook hoe fijn het is als je conditie op orde is, zodat je volop kunt genieten van het leven en sportief bewegen met plezier.

Barkey-Cycling-Personal-Spinning-Apeldoorn-Alped'huzes

Peters finish bij Alpe d’HuZes na 6 beklimmingen in 2012

Personal Spinning®

Uniek aan het trainen bij Barkey Cycling is dat je een 1-op-1 training krijgt van Peter. Voorafgaand aan elke training wordt de spinning fiets helemaal op jou ingesteld, zodat je correct op de fiets zit. Hierdoor worden blessures aan knieën of rug voorkomen en gaat het spinnen makkelijker. De trainingen zelf worden op maat samengesteld en aangepast aan jouw niveau en wensen. Er wordt gericht getraind op lage hartslag, om zo je lichaam te activeren om meer energie vrij te maken en spierkracht op te bouwen. Naast dat je hierdoor op een verantwoorde manier conditie krijgt, voorkom je daarmee ook dat je last krijgt van verzuurde spieren, gewrichtsklachten of energie tekort.

Samen gaan we je basis conditie door middel van Personal Spinning® naar een beter niveau brengen. Op een manier die bij jou past, 1-op-1 zonder de groepsdruk van een hele klas. Zorgen dat je je vitaler en fitter voelt en in kleine stappen vooruitgang boekt. En wie weet is dit het opstapje om straks weer heerlijk buiten te kunnen fietsen.

Wil je meer weten of kennis maken met een gratis proefles? Neem dan contact op via barkeycyling (at) hotmail.com of 055-3016447.

Barkey-Cycling-Personal-Spinning-Apeldoorn-Peter

Peter in zijn element

Multidisplinair Leefstijlcentrum

De trainingen vinden plaats in Leefstijlcentrum Bij Barkey, waar Peter mede-eigenaar van is. Naast Personal Spinning kun je hier onder andere terecht voor voedingsadviezen en andere gezondheidsdiensten. Indien gewenst kunnen we een op maat gemaakt programma voor je samenstellen met voeding- en sport adviezen, zodat je in korte tijd weer topfit bent! Dit is met name geschikt als je heel lang niets hebt gedaan aan sportieve beweging of als je aan het herstellen bent van ziekte of een burn-out.

Sporters Health Check

Voor zowel startende als vergevorderde (top)sporters bieden we een Sporters Health Check aan. Bij deze uitgebreide bloedtest wordt onder andere je vitamines/mineralen status en eventuele gezondheidsproblemen in kaart gebracht. Hiermee kun je heel gericht je prestaties verbeteren en blessures of voedingstekorten voorkomen. Meer informatie en boekingen vindt je hier.

Barkey-Cycling-Personal-Spinning-Apeldoorn-Veluwe

Naast spinning is Peter ook een enthousiaste buiten fietser

Beschikbaar als Zelfstandig Spinning® Instructeur

Naast zijn lessen in het leefstijlcentrum, is Peter ook beperkt beschikbaar als zelfstandig Spinning® instructeur voor sportscholen of trainingslocaties. Bijvoorbeeld om uitval op te vangen in verband met ziekte of vakantie van vaste instructeurs. Naast Spinning® heeft Peter ruime ervaring met HIT-cycling, RPM spinning en het trainen op hartslag.

Close